На основу члана 22. став 1. Закона о научноистраживачкој делатности ("Службени гласник РС", број 52/93),

Влада Републике Србије донела је

РЕШЕЊЕ

О РАЗРЕШЕЊУ И ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА УПРАВНОГ ОДБОРА МАТЕМАТИЧКОГ ИНСТИТУТА САНУ У БЕОГРАДУ

I

Разрешавају се дужности у Управном одбору Математичког института САНУ у Београду:

- 1. проф. др СТОЈАН БОГДАНОВИЋ, члан;
- 2. проф. др НОВИЦА БЛАЖИЋ, члан;
- 3. проф. др СИНИША ВРЕЋИЦА, члан;
- 4. мр ИВАН АНИЋ, члан.

У Управни одбор Математичког института САНУ у Београду именују се:

- за чланове:
- 1. др МИЛАН БОЖИЋ, Математички факултет, Београд;
- 2. др ВЕЉКО ПОТКОЊАК, Електротехнички факултет, Београд;
- 3. мр ИВАН АНИЋ, Математички факултет, Београд;
- 4. др ШЋЕПАН УШЋУМЛИЋ, Технолошко-металуршки факултет, Београд.

Ш

Ово решење објавити у "Службеном гласнику Републике Србије".

24 број 119-648/2005-21 У Београду, 10. фебруара 2005. године

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Тачност преписа оверава
ЗАМЕНИК

Драган Блешић

потпредседник,

Мирољуб Лабус, с. р.